Dyrene fra barndommen

Når man lærer det, på den hårde måde

img_8856

SPONSORERET: Noget af det kedeligste ved at blive voksen, er at man selv skal holde styr på at komme til tandlægen, have forsikringer og være forberedt på alle situationer. Jeg er (helt ærligt) ikke den mest organiserede type, jeg syntes det er så kedeligt at ordne forsikringer og fik det før i tiden ikke rigtigt gjort. Men nu har jeg lært på den hårde måde, at kroppen, huset, og selvfølgelig bilen skal være forsikret. Sidste år, da vi tog en impulsiv ferie til Thailand, skete det mest uheldige… Konrad faldt og slog sig, ret alvorligt i ansigtet, vi måtte på hospitalet og det skulle syes. Da vi stod der sent om aftnen, og de spurgte til forsikring, var det da ikke noget vi havde overvejet i 11 time, da vi havde fået plads på flyet til varme og sol. Så der måtte betales ved kasse et, det kostede det samme som et designer sofabord, at få tre fine sting på vores søns hage, og sådan måtte vi betale de dyre lærepenge. Nu har vi styr på huset, hvis der kommer en orkan, vi har styr på os selv, samt dyr og barn- og vi bliver ikke overraskede sådan igen. Det samme glæder bilen- jeg overvejer at købe min egen bil, i den nærmeste fremtid, og har set på hvad FDM kan tilbyde sine medlemmer, for jeg har lært at gå med livrem og seler, som man siger! Hos FDM får man reparationstryghed – så de hjælper, og dækker evt. ekstra omkostninger. Man får reparation af stenslag, og så får man tjekket sin bilreparation af FDMs eksperter. Alt sammen ting jeg slet ikke, kunne overskue at stå med selv.

Med et et FDM medlemsskab gør det billigere og tryggere at blive bilist, det koster ikke mere end en frokost, at være medlem et helt år, og så slipper man for overraskende regninger. Jeg skal ikke have nogen bil, før at der er styr på alt uforudset. Det har jeg da lært. Hvis du er under 25 år, og er bedre til at blive voksen end mig, kan du få det endnu billigere, læse mere lige her.

Jeg har fået lov til at lave en konkurrence med FDM, hvor I kan vinde et FDM medlemskab og vejhjælp guld. Det eneste betingelse er at man skal minimum være 18år for at deltage.

For at deltage skal du blot smide en kommentar om hvornår et FDM medlemsskab havde været rart for dig, eller hvornår det kunne blive det i fremtiden? 

SPONSORERET AF FDM

FOTO Mads Guldager

10 kommentarer

 • Nogle gange lærer man det mest på den hårde måde, men det er da træls! 🙂

  Rigtig god dag
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Det der med at kunne få tjekket sin reparation er egentlig ret smart! Altså, mekanikeren ringer og siger, at dét og dét altså skal laves/skiftes. Og man aner det jo ikke, vel? Vi gør i hvert fald ikke. Og reelt aner man så heller ikke, om de rent faktisk har LAVET dét, de siger.
  For nogle år siden skulle vi på ferie i Sydfrankrig. Vi havde ikke vildt mange penge, så blev “nødt” til selv at køre derned (jeg hader bilferier!). Min mand kørte forinden bilen på værksted (bare lige for at få den tjekket) og sagde, at “vi jo skulle køre til Sydfrankrig og hjem igen”. Det var som om, mekanikeren fik julelys i øjnene! Det endte med at koste os næsten 20.000 kr i reparationer og dækskift! Omg altså.. dér kunne vi nok godt have brugt FDM! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi W.

  Vi har brugt FDMs gode rabatter når vi har købt autostole😃💰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Når jeg bliver færdiguddannet til sommer, skal jeg med stor sandsynlighed have en bil, så der kunne et medlemskab være en rigtig stor hjælp for mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Vi havde glæde af FDM-medlemskab ifm. vores tur til USA forrige år. FDM samarbejder med den tilsvarende forening i USA, så der var diverse rabatter og fordele at hente.
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vores ellers trofaste bil synger på sidste vers, så derfor vil en ekstra sikkerhed med hjælp fra FDM være enormt dejligt både nu og når vi får fundet den bil, som skal erstatte den næsten skrotklare 207, som vi har nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Min mand elsker at køre på opdagelse og at finde ’smutveje’. For 3 år siden var vi på ferie (i DK) med vores 2 unger, hvor den mindste blot var et par måneder gammel.
  Vi var i sommerhus langt ude og efter at have været inde i byen ig handle, ville min mand lige køre en ’smutvej’ hjem – en sølle humplet markvej, som dog havde en smuk udsigt.
  Der er ca 30 grader varmt den dag og ungerne var varme og trætte og der var ca 100 ml tilbage i den flaske vand jeg havde haft med.
  Der ligger nærmst ingen huse på den her afsidesliggende vej, dog er der et retreat for en eller anden alternativ religiøs forsamling. Netop den dag har de gang i noget og vi møder flere modkørende biler på den smalle vej. Min mand vil give plads og trækker så langt ud, at vi havner i den dybe grøft.
  Bilen sidder ubehjælpeligt fast, trids forsøg fra de andre bilister på at trække os fri.
  Der er ingen mobildækning, da vi jo som sagt befinder os in the middle of nowhere.
  Så min mand skal gå 2-3 km for at finde et sted hvor hans tlf kan få forbindelse til internettet. Vi er nemlig ikke tilmeldt nogen form for autohjælp, så det kræver lidt research og nogle opkald, at finde en mekaniker der gider hente os på Lars Tyndskids mark søbdag eftermiddag. Og de var ikke hurtige.
  Da vi havde ventet en time proppede jeg begge unger i barnevognen, som vi heldigvis havde med i bilen og begyndte at gå tilbage mod sommerhuset.
  Idag griner vi lidt af det, men det gjorde jeg dælme ikke den dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Stort tillykke, du har vundet et års medlemskab hos FDM, Håber I bliver glade for det:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Når man holder i en endeløs kø og opdager at bilens kølesystem ikke fungerer som det skal, så begynder jeg febrilsk at lede efter vand og tænke “åh nej – Hvordan kommer jeg videre hvis bilen holder op med at fungere?!?”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyrene fra barndommen