Elsker altså 50 procent rabat...

Jeg blev truet på livet, foran min søn!!!!

img_9339

Der er noget som jeg slet ikke kan se på, eller leve med… Det er hvis man gør børn eller dyr fortræd, så får man altså mig på nakken. Faktisk ville jeg ønske jeg kunne gøre meget mere for at hjælpe, uden at det gav mig mareridt og ondt i maven (sig endelig til hvis I har nogle gode formål, der kunne bruge en som mig). Min søn kommer aldrig til at komme i et cirkus med dyr, han kommer aldrig til at ride på en elefant, og han kommer aldrig til at holde en abe på et billede. Netop det sidste var ved at få mig i store problemer i Thailand. Vi går en aftentur på stranden, min mor, Konrad og jeg, da en mand med en abe nærmer sig, han vil tjene på at vi skal tage et billede med aben. Jeg viser tydeligt at vi ikke er interesserede, og sender ham væk. Efter vores dejlige middag i strandkanten, ser vi at abemanden, forhandler med et unge par, om at tage billeder med den stakkels abe. Jeg fortæller dem på engelsk, mens vi går forbi, at de tager de små aber fra deres mor, når de er helt små, så de knytter sig til menneskerne, og måske giver de dem også lidt stoffer, for at holde de vilde dyr tamme. De siger nej tak til billedet, og manden bliver MEGA sur, han jager mig med aben ud i vandet, og Konrad løber efter mig. Han har ild i øjnene, og viser mig ved at køre fingeren over halsen, hvad han gerne vil gøre ved mig. Det var en meget chokerende oplevelse for min søn, han taler stadig om det. Jeg kan jo godt se at jeg ikke skulle have blandet mig, det er hans levevej, og jeg kan bare håbe at jeg med dette indlæg, kan få andre til at tænke over det samme. Hvis der ikke er nogle der vil ride på elefanterne, tage billede med tiger eller aber, så dør industrien lige så langsomt, og dyrene kan slippe for et forfærdeligt liv med vold, stoffer og bure.

5 kommentarer

 • anette

  Åh nej hvor fælt. Åh altså sikke en oplevelse. Stakkels i, ville selv have ghort det samme så er vigtigt enme at tage op.
  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  det var ikke smart gjort. Du har din lille søn med og din ældre mor- ingen af dem ville kunne forsvare sig. Hvad ville du gøre hvis han havde hentet andre med samme indstilling som ham selv. Forstår godt din hensigt og følelser, men du må tænke dig bedre om en anden gang. fint du fortæller om det her på bloggen og på den måde kommer dit budskab forhåbentligt ud til flere,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Syntes bare det er sejt at turde sige til folk når de gør noget der er så forkert! Respekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det dog fælt søde.. Sikke en forfærdelig oplevelse og hvor er det fælt det med dyrene, men har selv gerne vil tage billeder med dyr når jeg skulle ud at rejse, men tænker over tingene og vil aldrig nogensinde gøre det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Fedt gjort. Jeg har og ville gøre det samme. Hvad med at lave et indlæg sammen med dyreværnet. Sætte fokus på en enkelt hund/kat/andet dyr som mangler en ny familie?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker altså 50 procent rabat...