Derfor har bloggen været så stille....

Vind det nyeste Playmobil

img_8942

REKLAME OG KONKURRENCE I går var min lille familie, og jeg inviteret på Den Blå Planet. Jeg elsker det sted, og i andledning af Playmobils nye akvarie tema, var vi inviteret til en eftermiddag med leg og hygge og skattejagt. Vi fik først lov til at lege med det fine tema (jeg skriver vi, fordi jeg også gik helt i barndom). Vi legede først med det uden vand, men efter skattejagten, var der kommet vand i det akvariet, og en helt anden leg var igang.

img_8943

img_8885img_8888

Vi skulle på skattejagten, svare på en masse spørgsmål om fisk, og begge mine drenge lærte noget, og nød en helt fantastisk eftermiddag. Sådan en tur i Den blå planet, kan virkelig anbefales.

img_8898

Rammerne var jo fantastiske til at lege med Playmobil fisk og dyr, men jeg er sikker på at man kan få mange timer til at gå sammen med de små, hvis man får sådan et akvarie hjemme. Det kan købes lige her. Det er det jeg elsker ved Playmobil universet, alle kan lege med, og børnene bliver lokket væk fra Ipaden, og kan også få os forældre med til leg.

playmobil

Jeg er virkelig forelsket i det fine legetøj, og har derfor også fået lov til at lave en konkurrence med en pakke til en af jer. Skriv en kommentar om hvorfor du skal vinde, eller hvem du vil give den fine gave til. Vinderen bliver fundet fredag den 10 februar. Held og lykke.

KONKURRENCEN ER SPONSORERET AF PLAYMOBIL

33 kommentarer

 • Louise

  Min midterste søn har lige fået øjnene op for Playmobil og spørger vitterlig hver dag hvor mange dage der er til hans fødselsdag for så håber han at få noget Playmobil. Det er gået så langt at han sætter krydser hver morgen i en kalender for at tælle ned til sin fødselsdag-og det skal lige siges at han har først fødselsdag i juni så der er lang vej endnu 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Stort tillykke Louise, du har vundet konkurrencen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg har en lille dreng, der er helt vild med vand og fisk, og han leger ca hver anden dag, at han er havodderen fra den blå planet, der fik en balje med is for at køle sig ned i sommers! 🙂 Så sådan et sæt ville han juble over at kunne pakke op her om en måned til sin fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville give det til min søde bonussøn på tre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Minna elsker at opleve havets forunderlige dyr og deres smukke farver. Hun vil elske at lege med Playmobil sea tema.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor ser det fedt ud! Jeg ville mega gerne vinde sådan en kasse til mig og min søns næste hjemmehyggedag. Så kan ipaden komme langt væk og vi kan rigtig få hygget os sammen. Krydser fingre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Ej hvor lækkert:-)
  Min ældste plejedatter har en søn lige i alderen til dette fantastiske Playmobil:-)
  Ønsker dig en dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg vil forkæle min søde nevø. Han vil blive ellevild. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Det skulle vores naboers 2 yngste have. Vi har verdens bedste naboer.
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min datter på 5 år som elsker Playmobil skal have det- hun er så glad for at sidde og lege med sådanne ting og fordybe sig i dem og ja nogengange må vi andre godt være med;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Wow det ser fedt ud. Vi har INTET Playmobil i huset – men dette sæt kunne da være perfekt til deling mellem mine to unger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Det ser jo så fint ud, jeg vil forære det til min søn som både elsker fisk og vand, en perfekt kombi for ham❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Min søn har fødselsdag den 8 marts og han bliver 4 år. Dette ville være en perfekt gave til ham, da han lige har opdaget playmobil og det er noget som han sammen med sin far kunne bruge masser af tid på…ville være en skøn gave:) krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville elske at vinde legetøjet til min fætter, jeg havde ham med på den blå planet, den dag de åbnede, så dette kunne være så fin en gave at give ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Mine forældre kunne godt bruge noget Playmobil til når mine piger og deres kusiner og fætter er hjemme og besøge dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg ville forære den til mine sønner på 3 og 8 år som har nogle fantastiske lege sammen når de leger med playmobil. Det ville være skønt med noget nyt til samlingen. Og lege hvor vand indgår er jo altid super sjove💦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Præmien ville gå til vores søde datter, som skal være storesøster i næste måned og derfor godt kan bruge lidt ekstra forkælelse, inden hverdagen bliver vendt på hovedet med en ny lillebror.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Hvor er det fint. Jeg skal vinde fordi vi endelig har fundet noget vores datter gider at lege med, nemlig playmobil. Derudover skal jeg vinde, fordi det er noget vores børn kan lide at lege med sammen uden de ødelægger hinandens leg. De er kun 2 år og 4,5 år, så det med at lege sammen går ikke altid godt. Håber sådan jeg vinder denne fine æske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Det er en skøn gave, som jeg vil glæde mig til at give til en lille sød pige i familien på 5 år, hun elsker playmobil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min dreng på 4 år elsker playmobil, men har ikke rigtig så meget endnu:-( Han ønsker sig det helt vildt, så ville elske at overraske ham med sådan en gave:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, skal min datter have sættet… og forhåbentlig kan hun dele det med lillebror om et par år, når han er blvet lidt større ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Skøn skøn gave!! Jeg ville forære min søn gaven. Han er blevet forsømt en del her på det sidste, da jeg er sengeliggende her i min anden graviditet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Begge mine drenge er pjattede med Playmobil og de nye æsker er da helt fantastiske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Det skal min datter Maja. Hun elsker vand og vi har faktisk snakket om at besøge Den Blå Planet næste uge for første gang 🙂 Helt sikkert på hun vil elske det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min nevø har fødselsdag her i februar, og jeg vil da elske at overraske ham med Playmobil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min datter ville elske at lege med dette skønne sæt – især med vandpjask😉💦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla rudkjøbing

  Min datter ville ELSKE det, så derfor vil jeg super gerne vinde det til hende ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min datter har snart fødselsdag, og sidste år på dagen brugte vi et par timer på Den Blå Planet, så det ville være genialt at fortsætte temaet i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil give det til min venindes dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er lige en gave til min dreng. Vi er ikke begyndt på playmobil endnu, så dette kunne være den perfekte start.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min mini-me niece ELSKER Playmobil <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  Min datter er vild med playmobil, og jeg vil så gerne forkæle hende lidt med noget af hendes yndlingslegetøj inden hun bliver storesøster for første gang om to måneders tid. Jeg håber at det kan give lidt point på mor-kontoen, hvor jeg ellers ikke er for populær pga bækkenløsning og generel “kan-ikke-lege-fordi-mor-er-en-hval”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Vil gerne vinde den til min søn som bliver storebror til maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har bloggen været så stille....