Hyggetøj til kun 79kr

Min uge…

img_8974

Så er et par lange dage på kursus overstået, sammen med min skønne kollega Susi. Jeg er blevet videreuddannet i mit job som steward, så jeg kan blive en endnu bedre chef/leder, kan motivere og give feedback på flyet. Det var virkelig spændende, og jeg elsker at lære nye ting. Helt indtil jeg blev gravid, læste jeg ved siden af jobbet i SAS, først læste jeg en serviceøkonom, og derefter en bachelor i international service management. Jeg håber at jeg i det kommende år, også kan tage et kursus i vin. Der er intet bedre end at lære, og hvem ved måske tager jeg en overbygning når det med børn, ikke fylder så meget. Men i øjeblikket har jeg nok i bloggen, og min lille familie. Jeg har fri denne weekend, så den står på kærlighed, kys, pil selv rejer, vino, venner og familie. Jeg glæder mig, og vil lige starte weekenden, men at gøre en anden lille dreng glad. Vinderen af playmobil konkurrencen blev:

Louise

Min midterste søn har lige fået øjnene op for Playmobil og spørger vitterlig hver dag hvor mange dage der er til hans fødselsdag for så håber han at få noget Playmobil. Det er gået så langt at han sætter krydser hver morgen i en kalender for at tælle ned til sin fødselsdag-og det skal lige siges at han har først fødselsdag i juni så der er lang vej endnu 😆

Jeg håber at din søn, bliver rigtigt glad for det seje nye playmobil. Rigtig god weekend til jer alle sammen.

2 kommentarer

 • Louise

  Kan du skrive et indlæg omkring din udd. i serviceøkonom? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Det er så længe siden, at jeg ikke ved om jeg har det store at fortælle. Det er en uddannelse på to år, der er god i restaurations branchen. Søg evt på uddannelsen på Hotel og restaurant skolens hjemmeside:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggetøj til kun 79kr