Yndlings aktiviteten i weekenden

Derfor har bloggen været så stille….

P1200344

Så er jeg tilbage efter en uges ferie hjemme. Altså ferie med drinks og palmer, har det ikke været…. Men en uge hvor jeg har fået styr på hjemmet, jobbet og planlægning af bloggen. Den har stået på nyt visum til USA, og det er ikke en nem opgave, når det både skal gælde i 10 år, og der er kommet ny præsident. Jeg mener det når jeg siger at jeg har brugt to hele dage med interview, ambassade besøg, tur til Amager hvor mit pas blev afleveret, og tre timer på nettet, hvor jeg skulle overbevise dem om jeg ikke havde været i fængsel eller ejede våben😳  Derudover har min søn og jeg brugt utroligt mange timer sammen, jeg kan oplyse jer om, at min søn er den dejligste i hele verden, og hver en ekstra time jeg bruger med ham, er så godt givet ud. Vi har grint, til vores maver ikke kunne holde til mere, vi har bygget huler, malet, lavet pølsehorn og meget andet. Modeugen har også taget et par timer, og weekenden har jeg og Konrad været alene, mens far spiste pølser og drak øl i det tyske. Det har været den dejligste uge og i morgen er det tilbage til virkeligheden… En uges ferie er aldrig nok, så i morgen aften har min mand og jeg sat et vin klistermærke i kalenderne- vi skal planlægge en ferie sammen næste måned. Bare os tre, hvor vi skal have drinks, palmer og badedyr. Åhhhh hvor jeg allerede glæder mig🌴 For ferie er ikke bare ferie…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings aktiviteten i weekenden