Her får du 30 grader om 6 timer

Derfor drak jeg ikke champagne til nytår

pc300656

Vi kan slet ikke klage over varmen, udsigten eller maden, men men men…. Den 31 dec, da vi lå ved poolen, og Konrad nød en is, tænkte jeg at det måtte være på sin plads med et lille glas champagne… Det er jo kun nytår en gang om året, og jeg syntes det var på sin plads at slukke tørsten med et glas tørre bobler, her på årets sidste dag… Jeg fik fat i en af tjenerne, og sagde vi gerne ville bestille et glas champagne og et glas Sprite i et champagne glas, fint skulle det være… Svaret jeg fik, var alt andet end opløftende… “Dette er et DRY HOTEL” et hvad????????? Et dry hotel, jo jo jeg ved da godt der er regler for alkohol, med på et 4 stjernet hotel, gik jeg da ud fra at man kunne få slukket sin tørst? Det blev derfor et nytår uden tømmermænd, og jeg kan anbefale at man fylder sin kuffert med champagne hjemmefra eller køber noget det ene sted der sælger det i Doha. Skål siger jeg bare… Mit første nytår uden champagne siden jeg var ung teenager, men så er det også prøvet, og jeg besøger gerne Qatar igen, dog som mere forberedt og med en tungere kuffert…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her får du 30 grader om 6 timer