Ønsker fra en dreng på 4 år

Mine bedste tips til vinteren

SPONSORERET. Når vinter melder sin ankomst, er det tydeligt at mærke på min hus og krop. Jeg får det jeg kalder vinterpletter, som er tørre pletter i ansigtet og på armene. Jeg har de sidste år kunne kolde det nede med min Decubal 70%, som jeg smører på inden sengetid. Der udover bruger jeg dråber af Echinaforce, når jeg kan mærke de første tegn på forkølelse. Jeg fylder mig også med citrusfrugter, for at få mine C- vitaminer, og som noget nyt er jeg startet på nogle piller Imedeen Time Perfection.  Pillerne lover glattere, og mere strålende hud på bare 90 dage, og mindsker synligheden af fine linjer og rynker, samt bidrager til forbedring af hudens kvalitet og fugtbalance. Så det glæder jeg mig til at se. Jeg syntes det er svært at få taget piller hver dag, men hvis det betyder at min hud bliver ung og fin, så har jeg valgt at tage mig sammen. Jeg har lagt dem i min toilettaske, for makeuppen skal jo på hver dag, og når jeg ser dem, husker jeg at tage pillerne. Imedeen Time Perfection forbedrer også hudens tæthed og bidrager til at forbedre hudens kvalitet og fugtbalance. Så det passer fint ind i mine vinter problemer, og jeg glæder mig allerede til at se resultater, som jeg selvfølgelig vender tilbage med. Har I andre gode tips til vinterhud?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette indlæg er blevet til i samarbejde med IMEDEEN, men alle holdninger er mine egne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker fra en dreng på 4 år