Rejecocktailen vender tilbage

Smarte løsninger til badeværelset

pa310167

SPONSORERET INDLÆG: Vi er heldige at bo i hus, og have et dejligt badeværelse, hvor der er plads til produkter, og alt det jeg absolut, skal slæde med hjem fra verden af sæber, shampoo og badedyr. Det har bare ikke altid været sådan, min første lejlighed, havde jeg et “bakke- ind toilet”, i en gammel københavner lejlighed. Dengang lærte jeg at udnytte pladsen, og finde nogle smarte løsninger. Som jeg stadig sætter stor pris på. Man må tænke stort, når man bor småt ik? Vi har i vores nye badeværelse, fået noget super gode løsninger, som gør at man altid nemt kan finde det, man skal bruge. Vi har lys i skufferne og vi har en smart “lomme på indersiden af skabsdøren, hvor alt fint er organiseret. På små badeværelser, ville det også virkelig være smart, da man udnytter alt plads i skabet, uden de bliver uoverskueligt. IFö har med deres nye IFö Spira, lavet rigtig mange nye produkter hvor smarte løsninger er gennemtænkte til mindste detalje. Både hvad angår plads, men også med at det skal være nemt at kunne rengøringe, og så er der sparet på vandet. Så er der da også tænkt over det hele… Vi er virelig glade for at vi har valgt nogle langsigtede løsninger, man får jo ikke bare et nyt badeværelse jo. Se alle IFös produkter på deres hjemmeside her.

pa310168 pa310165pa310170

Sådan ser nogle af de nye løsninger ud, og det fungerer super for os, men skulle I have lyst til at se badeværelset, vi havde før, hvor der ikke var tænkt på smarte opbevaringsløsninger, kan det ses lige her.

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF IFÖ, MEN BADEVÆRELSET HAR VI DESVÆRRE SELV BETALT FOR;)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejecocktailen vender tilbage