Fra Billund til Beijing

Weekend

img_6499

Sikke en vidunderlig weekend. Vi holdt fri fredag, og havde den bedste start på fridagene.  Vi tog i lufthavnen i god tid, så vi kunne nå at lege, shoppe og spise lidt lækker morgenmad. Vi fløj til Billund, og selvom det var en dyrere løsning, syntes jeg det var sjovt for Konrad at flyve sådan en lille tur. Jeg skal nok fortælle meget mere om Legoland, men nu vil jeg hoppe på næste fly til Kina. Jeg er fyldt op af dejlige oplevelser, så det gør ikke så ondt at efterlade mine drenge som det plejer. De får en dejlig søndag, og så er jeg allerede hjemme igen mandag. Utroligt hvad man kan nå på en weekend. Jeg håber i nyder jeres lørdag aften, hvad end i er sammen med jeres kære eller ude i den store verden❤️

 

1 kommentar

  • anna

    hej mette

    jeg synes tit du flyver de lange ture. men ville du ikke have de kortere, så er du hurtigere hjemme? Jeg kan fornemme du elsker dit fine hjem og familien. kan du selv vælge hvilke ture du vil på?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Billund til Beijing