Roomservice er farligt

Mere ferie tak….

P7090277

Når jeg kommer hjem fra ferie, er det første jeg tænker på altid, hvornår jeg kan komme afsted igen. Jeg vil bare på hotel, jeg vil spise lækker morgenmadsbuffet, og jeg vil opleve noget. Derfor har jeg i dag bestilt en ny lille ferie. Denne gang er det far jeg efterlader, og så er der Konrads og min tur til at hygge. Vi skal noget jeg elskede som barn, og tit taler om, men som Konrad stadig har tilgode. Vi skal til LEGOLAND jubiiii. Og ikke bare LEGOland, men Halloween i parken. Vi skal sove på Ninjago værelse, vi skal spise pandekager til morgenmad og vi skal prøve forlystelserne igen og igen. Vi kan slet ikke vente, og har allerede set alle videoer på Youtube om LEGOland, er der ikke også sket meget siden vi var børn, eller er det bare mig? Konrad elsker Halloween lige så meget som jul og påske (har det noget med alt slikke at gøre?). Så da jeg hørte at de er begyndt at fejre højtiden der, måtte det da opleves. Har i nogle tips til første tur til LEGOland med en dreng på fire?

Billedresultat for lego land

Billedresultat for lego land ninjago værelseBilledresultat for legoland halloween

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roomservice er farligt