Lykkelig

Lidt af USA, lige her hjemme…

pa240965

Jeg er heldig at have nogle venner, der også kan mødes til frokost midt i arbejdstiden. Jeg elsker at man kan hygge, men at det ikke går ud over familietiden. Når jeg har fri, sætter jeg min mand og søn højt, så hvis det hele skal gå op, er det rart at man kan lunche. Jeg har gennemtiden besøgt rigtigt mange frokost restauranter, så kender København ret godt efterhånden. Men da jeg hørte af en af mine old time favorite steder (fra USA og stamsted i Polen) TGIFridays var åbnet i byen (lige ved Storkespringvandet), og ovenikøbet havde åben til frokost, og drinks var jeg solgt. Jeg besøgte dem i sidste uge, og det er nemt at blive skuffet, når man præsis ved, hvad man vil have fra menukortet. Heldigvis levede mine yndlings retter, fuldt op til det jeg kender. Jeg skal altid (hvis vi er mange) starte med snackfadet, hvis jeg er alene, skal jeg have mozeralla sticks, som er mine yndlings. Til hovedret overvejer jeg altid noget andet, men jeg falder altid tilbage til mine quesadillas. Nogle gange, er det trygge, og faste man har spist så mange gange ude i verden, bare det man har mest lyst til. Jeg elsker at jeg nu kan få mine snaskede amerikanske retter her hjemme.

pa240973img_6702pa240969pa240970

Vi prøvede lidt forskelligt fra deres drinkskort, hvor man jo kan finde ALT, både sødt, stærkt, og surt… Sjovt nok er jeg stadig mest til det faste, og skal bare have en Hendricks gin, med tonic, agurk, og peber. De andre valgte mere spændende valg med mojito, og strawberry daiquiri, Jeg smagte det hele, og jeg elsker altså et frokoststed der også laver nogle ordentlige drinks.

pa240972

Et nyt favorit frokost sted er nu tilføjet min liste, og jeg har næste date med min mand der, som var meget misunderlig… Så måske det bliver en aften date med begge mine drenge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkelig