Eftermiddagshygge med børnene

Fra Billund til Beijing

dsc_0664

I morgen flyver vi til Billund sammen med mormor. Vi skal bruge en hel dag i Legoland til Halloween, og så skal vi sove i et sejt Ninjago værelse om natten. Vi tager hjem igen lørdag formiddag, så jeg kan flyve til Kina om aftnen. Sig ikke at jeg ikke får udnyttet min lørdag, fra Billund til Kina, via Gentofte… Det er altså noget af en rejse… Vi glæder os alle så meget, og kan slet ikke få armene ned. Vi lavede også de første græskar til indgangen i går, og resten af oktober står på Halloween. Vi skal selvfølgelig også nå en tur forbi Tivoli. Elsker bare at højtiden er kommet til Danmark, jeg kan huske det var noget jeg lærte om i engelsktimen i de små klasser (men slet ikke noget man fejrede), og nu hvor min søn er 4 år, er det bare så stort. Tænk når vores børn, bliver store, så er det sikkert lige så stort som i USA. Jeg elsker det, og man kan da ikke være ked af endnu en højtid, hvor man kan spise slik og hygge sig. Der skal selvfølgelig nok komme en masse billeder fra vores tur på Insta og bloggen.

dsc_0663

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eftermiddagshygge med børnene