Derfor skal du tage til Polen...

Et badeværelse er ikke bare, et badeværelse

if-spira-milj-badevrelse

SPONSORERET INDLÆG:

Når man er så heldig, at man skal have nyt badeværelse- er det vigtigste, at man får lavet et rum der er dejligt at være i. Lyset, møblerne og farverne skal indbyde til noget rart, og helst rent. Derfor er det en fordel af vælge et wc, og en vask, som er nem at rengøre, og som stadig er smukke for øjet. IFÖ har lavet en ny toiletserie med skandinavisk, minimalisktisk design med funktionelle løsninger, der fremmer hygiejnen og gør rengøringen nemmere. Så kan badeværelset, se smukt og enkelt ud, samtidig med at det er rent. De nye Ifö Spira toiletter er designet af den danske arkitekt, Knud Holscher – og dette er med inspiration fra den skandinaviske natur, og organiske minimalisme. Se alle de nye produkter her. Det er en stor beslutning, når man vælger badeværelse, og det skal jo holde i mange år, så for os, var det også vigtigt, at der var tænkt på nem rengøring, ikke alle mulige kanter, hvor man ikke kan komme i bund. Det kan man opleve på nogle af de billigere løsninger. Når man samtidige kan spare på vandet, er det optimalt i forhold at vælge langvarige løsninger. Toilettet fra IFö leveres som standard med et sparreskyld på 2/4 liter vand, men ved behov kan skyllet nemt ændres til 3/6 liter.

For mig er det perfekt når design, hygiejne og nem rengøring hænger sammen; Så kan man hurtigt køre en klud, og bare tænde et duftlys, inden man får gæster. Jeg elsker mit badeværelse, hvor jeg også selv har IFÖ wc. Se vores badeværelse her

p4171054

SPONSORET AF IFÖ

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du tage til Polen...