Den smukkeste diamant bryllupsgave

Derfor starter julen i oktober…

P6200107

Det er sjovt, hvordan jeg er mega skuffet når vejret i juli, ikke er godt, og så evig taknemmelig når vejret i september er dejligt. Sikke dog en dejlig måned vi har haft, og puha hvor er oktober bare kommet med fuld kraft. Vi har fundet vinterdyner frem, tændt for varmen, og går alle rundt med trøjer og hjemmesko. Oktober og november er sådan nogle kedelige måneder, det er ikke længere sommer, og nu venter vi bare på jul, sne, gløgg og hygge. Måske er det derfor butikkerne pakker julevarerne ud i disse dage? De har også allerede afsløret julekalenderne, og jeg er slet ikke skuffet. Det bliver den med Putte og Gas- og vandmesteren, og til børnene Nissebanden på Grønland, total yndlings hurrrrrraaaaaa. Vi har brug for lidt lys og stemning indtil vi må hænge lyskæder i træerne, og sætte “last christmas” på. Så jeg har besluttet at jeg ikke vil komme med en eneste kommentar om at de starter med jul for tidligt. Jeg er helt klar, oktober og november kom an, jeg ved hvad der venter i den anden ende…P6200102

3 kommentarer

 • anna

  hej mette
  Jeg elsker din blog og har fulgt den længe. Jeg tror grunden er at du kan lide de samme ting som mig og at du har samme positive livssyn og glæde over livet 🙂 fortsæt endelig samme stil. Jeg elsker julen men oktober og november er da så hyggelige som optakt. Tænkt på de lækre varme trøjer og tæpper og ild i pejsen, varm kaffe og hygge. Mon du kunne lave et indlæg med dine yndlings efterårs farver i tøj og tasker oktober og november? whats not to like? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak for din søde kommentar. Hvor dejligt vi er så ens, og bare kan nyde livet. Rigtig god ide, jeg har faktisk lige shoppet lidt, så hvis jeg kan overtale min mand til at tage billeder, kommer der snart noget om efterårstøj. Rigtig god hygge aften til dig😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  jaaa 🙂 det lyder hyggeligt – ser frem til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukkeste diamant bryllupsgave