Fordi man aldrig kan få for meget Chanel

Derfor skal du tage til Polen…

img_6878

Som I måske har set på min Instagram fra weekenden, har jeg været på fødselsdags tur med nogle af mine bedste veninder. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan vi fik samlet næsten alle, og hvordan vi alle havde en weekend samlet uden børn, mænd eller pligter. Det kan varmt anbefales, selvom det skal planlægges i god tid. Vi havde holdt øje med SASs hjemmeside, og da de billige billetter kom, slog vi til. Gdansk er en fantastisk by, og jeg ved at hver, og en af mine veninder bliv positivt overraskede. Ingen havde forventninger, og da vi så står midt i Polen efter 50 min flyvning, og en billetpris på ca 500kr pr vej, var de ved at falde bagover. Her ligger en by, hvor alt er så ubeskriveligt smukt, ikke så turistet, og så koster det ikke noget. Min ene veninde holdt styr på vores udgifter, og så overførte vi bare til hende efter turen. Jeg kan så fortælle, at jeg overførte ca 300kr til hende, for dem havde vi fået en middag, vin, bobler (mange bobler), drinks på to barer, indgang til en club, garderobe og måske også en taxa. 300kr er det ikke for vildt, hvad man kan få for dem? Jeg skal nok komme med indlæg om, hvor man spiser, går i byen og på spa. Men ville bare sige til jer, at det virkelig er en ide, at få samlet et par veninder, måske et andet par, og så få booket billetterne, og hotel. Gdansk er fantastisk, og jeg under alle en tur dertil, måske en juletur, var en ide, jeg vil gerne med igen…

img_6906

Vores smukke hotel. Vi boede på Radisson Blu og betalte ca 400 kr hver for to nætter. Hotellet ligger midt i den gamle by, og er så smuk, både inde og ude. Det er et af de dyreste hoteller, og man kan finde i alle pris klasser, men når det er så billigt, kan man lige så godt bo, så man kan gå til alt. Hilton er også et godt bud lige i nærheden, det ligger ikke lige så godt, men de har en lækker pool og spa. Hvis det skal være billigere, kan man bo på Hanza, her har de den bedste massage i kælderen.

img_6902

Den gamle by, hvor vi boede er så smuk. Der var ikke så mange mennesker i byen, og vi var super heldige med vejret. Byen er helt eventyrlig med de mange smukke huse.

img_6875

img_6892img_6888img_6792

img_6911

Efteråret klæder byen så smukt, og så er der mange steder, hvor der er mulighed for en lille øl. En øl koster mellem 10-20 kr alt efter hvor fint stedet skal være. Her gav vi 18kr for en øl i solen, hvor vi nød at se skibe i havnen. Det er ikke sidste gang, jeg eller mine veninder besøger smukke Gdansk.

9 kommentarer

 • Bliver mere og mere lun på Polen – måske man skulle overveje en juletur. Du får det i hvert fald til at lyde virkelig lækkert! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Gør endelig det. Juletiden i Polen er stor. Man kan opleve de fineste julemarkeder, og så kan man købe billige skind vanter, hvis man fryser☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op, det ser smukt ud med alle de brosten (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Byen er så smuk, man kan slet ikke forestille sig det. Alt er billeder værdigt😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronika

  Jeg reiser for 2 gang til Gdansk i morgen tidlig 🙂
  Gleder meg veldig 🙂 Spa,nydelige omgivelser og lekker mat. Vi gleder oss!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hvor skønt, nyd det🙏🏻 Gdansk er bare fantastisk, forstår godt du vil tilbage. Rigtig god tur😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Hvordan er shoppe mulighederne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Gode med polske ting, læder er billigt, vanter kan man købe billigt. Men mærker du kender hjemmefra, finder du ikke i Gdansk. Jeg elsker det allligevel:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erok

  Jeg har bodd i Polen i noen år, jeg åpnet min egen restaurant der som er veldig populært. Nå har vi investert i leiligheter på Varehusøya, det er Grano Residence-leiligheter.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi man aldrig kan få for meget Chanel