Vores lørdagshygge

Boligprojekter hjemme hos os…

IMG_6613.JPG

Sådan så vores gamle køkken ud. Vi ville gerne flytte det, ind i stuerne, så vi nu har et kæmpe køkken alrum. Vi rev fliserne op, og har fået lagt lyse planker i hele huset, så det hænger mere sammen. Problemet er bare vi ikke rigtigt bruger det til noget. Gæster overnatter der, og jeg har også min kuffert og vasketøj hængende. Men jeg vil gerne udnytte det bedre. Det er et super værelse, med udsigt til søen og to vinduer. Jeg er bare gået lidt kold i indretningen. Der står nogle møbler, og stilen passer bedre til et sommerhus, end resten af huset. Vi har overvejet, selv at have soveværelse der, eller Konrads værelse, eller måske et kontor. Men jeg mangler ideer…

IMG_7878.JPG

Sådan så det ud, da vi også lige fik lavet ny etageadskillelse. Ombygning er altså det værste, men nu står der et fint ekstra værelse.

image

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores lørdagshygge