OFF to The USA

Sådan bruger jeg en million….

P5201261 P5201257 image

SPONSORERET INDLÆG. Jeg har set den sjoveste video, der virkelig sætter parforholdet på prøve… Det sjove er at hjemme hos os, er det helt anderledes end i i videoen. Kasper er den fornuftige, og jeg er typen der ville bruge en masse penge på champagne, rejser og en lille åben bil. Min mand ville sikkert ikke lave andet end at investere eller noget andet kendeligt. Se hele videoen her:

 

Er den ikke alt for sjov? Jeg syntes det er så synd for de mænd i videoen, men jeg ved at jeg slet ikke ville være anderledes. Det er jo så kedeligt bare at sætte pengene ind på en konto, når man nu kan give den gas. Jeg har det sådan med penge, at hvis det er nogen jeg har tjent ved at arbejde hårdt, så skal de ikke bare brændes af, men easy come easy go, og hvis jeg vandt nogle penge, så skulle de bare bruges på sjov og ballade. Er I som i videoen, eller helt anderledes. Måske man skulle se den med sin partner, og blive enige, inden man begynder at spille. Altså lave en slags million kontrakt;)

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF to The USA