Husk morsdag i morgen

VIDEODAGBOG Første dag på slankeforløbet

image

Sådan så min sidste måltid ud, skyllet ned med rigelige mængder rose og en masse dejlig køb på grillen. Bare så fantastisk, og nu er der blod på tanden. Dagen efter var en helt anden. Se videoen om hvad jeg spiste på første dag af kuren.

Hvis du vil købe en kasse, får jeg flere hjem i dag, skriv til frkvilstrup@hotmail.com

4 kommentarer

 • Betina

  Hej Mette
  Hvad koster sådan en 9 dage? Jeg har ENDELIG taget mig sammen til (sammen med min mand) at omlægge kost og livsstil. Jeg har tabt 16 kilo siden nytår – men har ramt en mur og trænger til et boost. Synes det lyder spændende det rører ved immunforsvar mv og ikke bare er en vægttabskur, og overvejer om jeg skal prøve.
  KH Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Engel

  Hej Mette,

  Jeg mangler et boost da mit vægttab er gået i stå. Jeg mangler ca. 6-8 kg for at være i mål og synes da det er værd at prøve din vej på 9 dage. Hvad kosster en sådan 9 dages kasse?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk morsdag i morgen