Hvorfor all inclusive???

Videodagbog følg med i mit vægttab

før og efter

Så kom dagen hvor jeg lavede min første videodagbog. Jeg elsker selv at følge med på YouTube men har aldrig turde at lave en selv, så jeg håber I tager godt imod. Grunden til jeg gør det, er fordi jeg syntes det, kunne være sjovt at lade jer følge mere med i min vægttabsrejse. Jeg har som tidligere fortalt, taget 10kg på fra brylluppet, og trænger til at komme i gang igen. Det fortæller jeg alt om i videoen, og så håber jeg, at I har lyst til at følge forløbet og måske selv være med. Jeg har brug for et skub, og det kan jeg få med C9.

Håber I kunne lide videoen, stil endelig spørgsmål, og hvis du vil have en af mine kasser, så skriv en mail til frkvilstrup@hotmail.com så fortæller jeg mere.

4 kommentarer

 • Louise

  Jaaaaa! Flere videoer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Mette

  Skøn video!
  Jeg har sendt en mail til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia L.

  Dejlig video glæder mig til at følge dig i forløbet :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise K

  Du er sej Mette! Det blir spændende at følge med og måske få lidt inspiration til selv at komme i gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor all inclusive???