Det er svært at komme igang

Vegetardag

P5241369

Jeg prøver engang imellem at lave en vagarter dag. Min livret i hele verden er jo også vegetar ret, og jeg er så glad for der er kommet så mange muligheder, for stadig at få en masse protein. Sidst da jeg lavede spagetti med kødsovs, lavede jeg det med bønnepasta og noget nyt protein der hedder Edgy Veggie. Det var super nemt og skulle bare have en omgang kogende vand, inden man lavede retten. Retten blev mere blød end man kender den, men det syntes jeg ikke gør noget. Jeg skal helt sikkert have det liggende i skuffen, det kan holde sig, og er også perfekt til de dage, hvor man bare tømmer køleskabet, og lige mangler protein.

P5241365P5241363

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er svært at komme igang