Næste drømme køb

Resultat på 6. dagen af C9

image

Så blev det endelig 6 dagen, hvor jeg måtte veje og måle mig igen. Det har været en udfordring at slæbe alt min aloe vera, piller, fiber og protein pulver med til Japan, men jeg har overholdt C9 forløbet uden at være sulten. Nu er jeg hjemme fra Tokyo, og følte mig stadig oppustet efter flyveturen igår, så var bange for at resultatet ikke ville være så godt. Heldigvis har jeg denne gang, tabt både centimeter og også lidt på vægten. Særligt den cm der er røget af overarmen er jeg glad for, og den på lægen er også bare så velkommen. Jeg har tabt ½kg så på de sidste tre dage, og har jeg tabt næsten tre kilo i alt. Det er jeg super tilfreds med, og nu er der kun en to hele dage tilbage, før forløbet er forbi. Og hvad skal der så ske? ja jeg vil blive ved med at drikke en shake til morgen, sammen med min fiberpille og min aloe vera, så vil jeg de dage det passer også tage en shake til frokost, og ellers spise sundt til frokost. Til aften vil jeg som nu, spise sund middag med min familie. Så bliver min krop ved med at have det dejligt, og de sidste par svære kilo, vil falde af lige så stille. Og så er det nok også blevet tid til et koldt glas hvidvin i solen;)

Vil du også prøve C9, så bestil en kasse ved at skrive en mail til mig på frkvilstrup@hotmail.com

 

1 kommentar

  • Trine

    Rigtig godt gået! 💪🏼 Laver du en status nu her hvor de 9 dage er gået?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næste drømme køb