Hilsner fra Japan

Næste drømme køb

P5051068

Da min veninde fornyligt var forbi, bad jeg hende om at tage hendes smukke stager med, så jeg kunne se om de ville passe hjemme hos os. Vi fik nemlig en del gavekort til Magasin i bryllupsgave, og jeg vil gerne købe noget som vi altid har. Vi fik også den store Kubus stage med 8 lys som jeg elsker, men når den står på bordet, og vi sidder mange, kan man ikke se hinanden. Jeg bruger den derfor til dagligt. Jeg ville gerne have nogle fine stager til vores mange middage med venner og familie, og som de samtidig, har været med til at give os. Disse stager fra Sein som min veninde selv fik i bryllupsgave, er også til fire lys, og man kan placere en, på hver side af en bukket eller lidt grønt, og stadig se hinanden. Hun elsker dem, og det forstår jeg godt, man kan vælge mellem krom, messing eller kobber, og jeg tror jeg ville vælge krom lige som hende, det passer bedst i vores stil. Min mor har altid dækket de fineste borde, når hun fik gæster, og jeg tror jeg vil føle mig helt voksen, hvis jeg også har smukke stager, man kan dække et fint bord med. Hvad syntes I skal vi investere i disse, eller er der noget der er bedre som bryllupsgave fra Magasin? Stagerne kan kun købes i Maga og er fra mærket Sign og er et dansk design mærke.

P5051070P5051075P5051064

5 kommentarer

 • Nej nej nej, dem skulle jeg da aldrig have set! 😀
  Hold da op hvor er de lækre!
  Fine og dekorative, men stadig på en ekstrem hyggelig og rolig måde. <3
  Nu er de på min må-have-engang-liste. Mette for filan, det er jo dyrt at klikke sig herind. 😀
  – Er forresten begyndt på C9 idag og føj hvor det aloe vera gel da smager af r**! Men det bliver SÅ godt og jeg tænker at lave ét samlet indlæg når jeg er færdig og så linker jeg lige herind, hvis nogle nu vil købe en kasse, håber det er ok.

  God dag til dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Jeg er også fan😍 De er så fine.

   Wow tillykke, den første dag er den værste. Du er så sej💪🏼 ja tak send dem endelig denne vej, sødt af dig. Jeg mangler to dage, min krop takker mig😝 Hold ud det er hårdt men godt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ser bare så godt ud! 👌🏻😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det er et ja herfra. De er mega flotte…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hilsner fra Japan