Resultat på 6. dagen af C9

Livet i haven

P5101117

Sikke dog en skøn tid, det er næsten sommer, og vi nyder livet som husejere. Det er altså fantastisk, så hurtigt dagen går, når man kan være ude. Vi var ude hele dagen i går, ja vi spiste, vandende, legede, og Konrad badede også ude. Der er ikke det, man ikke kan bruge en have til. Næste uge bytter vi haven ud med en pool i de varme lande, og jeg glæder mig, især fordi de siger de gode vejr stopper i næste uge- tal om at planlægge en ferie perfekt. Kasper og Konrad elsker at passe haven, og vores ene æbletræ er altså næsten som et bonsai træ. Hold op hvor jeg elsker denne tid.

P5101128

P5101108imageP5101109

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resultat på 6. dagen af C9