Vegetardag

Duckface på D’angleterre

image

Når man engang imellem er så heldig at blive inviteret på D’angleterre, så må man godt ligne en seriøs duckface blogger. Jeg har altid hæle på når jeg tager på Dangle, af ren respekt for stedet, stilen og atmosfæren. Jeg elsker bare at være der, og jeg føler jeg er tilbage til Matador. Jeg ville også vise jer billedet, fordi det er en af de første helbilleder, hvor man kan se vægttabet. Du kan bestille C9 boksen lige her.

image

Det er altså ikke mig at se så sur ud, men jeg var åbentbart meget alvorlig i de smukke rammer. Håber I vil bære over med mig, så lover jeg at smile næste gang. For det der sure ansigt, det er da kun for modebloggerne og ikke en glad mommy som mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetardag