Resultat af C9

Det er svært at komme igang

image

Jeg må indrømme at det er lidt hårdt at komme hjem fra ferie. Konrad har svært ved at skulle i børnehave, og jeg har lidt svært ved at komme igang med hverdagen. Jeg har siddet på nettet, og set på rejser hver aften, og bare drømt om den næste ferie. Sådan en ferie, er bare det bedste. Konrad og jeg er så tætte og har fået et endnu stærkere bånd efter en uge sammen. Næste gang vil vi også have far med. Vi har heldigvis lavet noget af de ting vi elsker ved at være hjemme, som at bade i haven, grille, have legekammerater med hjemme og selvfølgelig fodret vores søde andepar i haven. Det er jo virkelig også skønt at være hjemme, men kunne altså også godt snart tage en uge på en solseng igen. Jeg har ferie i juli næste gang, og vi ved ikke om det er synd at rejse i den bedste danske sommertid, eller om vi måske skulle i sommerhus, men der er bare noget over at flyve væk og bo på dejligt hotel. Endnu bedre end det, at kunne glæde sig til en dejlig ferie i et land hvor det altid er dejligt vejr. Hvad skal I til sommer?

1 kommentar

  • Mia L.

    Åhhh…Kender det alt for godt. Mer vil have mer. Som regel bestiller jeg den næste ferie indenfor et par uger efter vi er kommet hjem :o) Det er bare så dejlig at være væk fra hverdagen med sin familie :o) Go weekend :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resultat af C9