Mit badeværelse

Vores valg af badeværelse

P4171053

Efter mit indlæg i går, blev jeg helt inspireret til at fortælle om vores valg med badeværelse. Jeg elsker vores hus og hjem, men syntes også det er så vigtigt at det er funktionelt og børnevenligt. Da vi indrettede vores nye badeværelse, havde jeg mange drømme, men vigtigst af alt var det, at man måtte bruge det, stor som lille, og at man ikke skal være sart. Jeg har valgt nogle mørke fliser til gulvet, et wc der lukker selv, hvide elementer der er nemme at holde, og nogle farver, så det hele ikke bliver for fersk. Konrad skal trods alt også have lyst til at være der. Jeg har brugt et af vores Bobles møbler som skammel, og fået et nyt skilt i samme blå farve til vægen. Vi har fået en toiletbørste og spand der kan holde i mange år, og i en hvid farve der er nem at tørre over med en klud. Vi har før haft en spand, som man slet ikke kunne holde uden at have rengøring tre gange om ugen, og det har vi altså ikke- her er det mutter med kost og spand. Så det skal være nemt og vores badeværelse skal altid virke rent.

P4171056P4171055P4171048P4171051

Vores badeværelse er ikke noget vild, men jeg er glad for hvor nemt det er at holde. Når Konrad bliver større, vil jeg gerne have glasvæg indtil badet, og et vintage modul med vask, men indtil da, er jeg glad og tilfreds med vores badeværelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit badeværelse