Sund slik, til dem der tænker på bikinisæsonen

Vores køkkenkup til under 60kr


image

Sponsoreret: Efter vi selv designede vores køkken, har jeg haft en del udfordringer i, at få det hele til at hænge sammen. Kasper ville have et amerikaner køleskab med is, og jeg ville have tømrerne til at lave en ramme. Jeg er ikke fan af fritstående køleskabe. Vi fik derfor lavet et “rum” over køleskabet, for at få det hele til at hænge sammen. Desværre kan pladen ikke holde til rødvin, som jeg ellers gerne ville have lagt der, så der har stået slik (det eneste sted Konrad ikke kan nå op), vitaminpiller og hundemad. Altså ikke ting der pynter særligt meget, så da Orthex spurgte om jeg ville teste et par af deres kasser, målte jeg straks op. Der var lige plads til tre af de store på 37 x 28 x 20 cm. Jeg bestilte også de fine bambuslåg, da de passede fint i farven til de andre ting i køkkenet. Bedst af alt så koster de kun 59,95, men jeg syntes de ser meget dyrere ud.

image

De løser et pladsproblem – men de gør også opbevaring mere smart, syntes jeg. Jeg er ret vild med løsningen og især fordi alle kan være med. Jeg valgte dem i den grå farve, men syntes også den hvide er super fin, måske til åbne garderober eller anden opbevaring, få inspiration her.

image

Vores køkken har fået en anden helhed, og tænk at der ikke skal mere end tre kasser til under 60kr til at gøre så stor en forskel. De kan købes i Silvan eller Baushaus. Firmaet Orthex giver 10 års garanti, og man kan nemt klistre labels på, hvis man har mange af dem. De rummer godt, og kommer i tre størelser, alle kan bruge det samme låg. Kasserne hedder StartStore Baskets, og bliver lavet i Sverige. Jeg tror de bliver kæmpe store til opbevaring, og kommer til at stå i så mange hjem. Tak Orthex, jeg er vild glad for mine.

Sponsoreret af Orthex.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund slik, til dem der tænker på bikinisæsonen