Forår vi er vilde med dig.

Vores kærestetur gik til ……

 

P3250918

Som flere måske har set på min Instagram, var Kasper og jeg fornyligt på en lille kærestetur. Jeg skrev ikke hvor vi var, men kunne se at flere kunne genkende den smukke by. Det er sjovt fordi når jeg nævnte hvor vi skulle hen, syntes de fleste jeg sagde det til, at det var et underligt valg. Hvorfor tog vi ikke bare til Paris eller London? Det er der flere svar til, for det første har vi været i de byer sammen. For det andet elsker vi at opleve noget nyt, og for det tredje ser jeg jo mange andre byer i min færden som flyvende. Turen gik til Polen, og nærmere betegnet Gdansk. Det er en by jeg holder meget af, og bedst af alt, er alt under halv pris af resten af Europa. Det tager en time at flyve der til, og så får man så meget luksus for pengene.

P3250911P3250910P3250922

Jeg havde undersøgt alle hoteller i centrum af Gdansk, og jeg havde fundet ud af, at hvis vi bestilte et værelse på Radisson, ville vi få privat elevator, kæmpe morgenmad, kæmpe værelse, badesalt, produkter og bedst af alt en KÆMPE tagterrasse, hvor vi kunne drikke champagne og nyde livet. Alt sammen til ca 1000kr pr nat, det får man det altså ikke til andre steder. Jeg kan virkelig anbefale byen, og skal nok skrive mere om den (for der er så meget luksus, for så små penge). SAS har i øjeblikket 1 mio billige billetter, så måske var det noget med en tur til Gdansk;) Find dem her.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår vi er vilde med dig.