Vi stikker af til sol og sommer...

Pigeturen over dem alle…

imageKan I huske Kasper og jeg var i Polen for en måned siden (ellers læs om det her og her)? Jeg har fortalt alle mine veninder om vores tur, og vi blev enige om at det da også var en oplagt destination til en pigetur, så nu har vi bestilt billetter. Vi skal på spa, ordne negle, drikke drinks, spise lækkert og måske en tur i byen. Vi glæder os bare så meget. Det bliver så fantastisk at alle mine bedste veninder er samlet, og uden børn og mænd. Det bliver den sjoveste tur. Jeg kan klart anbefale en tur til Gdansk, det er så billigt og så ligger det en times flyvning fra København. Og så dur det både til en kærestetur, men også til en tur med alle vennerne.

DSC_0052

IMG_6808.JPG

IMG_6935-0.jpg

Her er et par billeder fra min uforglemmelige polterabend. Mine veninder er bare de bedste i verden:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi stikker af til sol og sommer...