Vores kærestetur gik til ......

Kæresteferie

9q

En kærestetur er nu noget af det bedste, især den første morgen man vågner op, og ved at der ikke er en bagkant på dagen, man kan gøre lige hvad man vil. Vi startede vores morgen med lækker morgenmad, et langt bad og så en tur ud i den smukke by. Vi ville gerne nyde formiddagen med massage, spa, frisør og wellness.

2q3q

Morgenmaden bød på ALT, selv en Bloody Mary kunne man få, vi var jo trods alt i Polen ik;) Vi forsatte til spa inden vi gik en lang tur rundt i byen.

P3250934

Næsten to timers behandling af krop og ansigt kostede ca 500kr, og kan virkelig anbefales. Vi var her.

P3250936 P3250935 P3250930  P3250926 P3250925

Gdansk er den smukkeste gamle by, og en tur rundt i byen er virkelig fantastisk. Man skal dog ikke mange gader bagved den gamle by for at blive mindet om at man er i et østland. Det syntes jeg også har sin charme, og jeg kan godt lide kontrasterne. Gdansk er virkelig et besøg værd.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores kærestetur gik til ......