Jeg har ikke opfundet den dybe tallerken, men så alligevel lidt...

Uvenlige mennesker, skoldkopper og godt humør❤️

image

Vi har for første gang siden fredag, sovet i nat. I forstår ikke hvor glad jeg er. Hold da op hvor er det hårdt ikke at få sin søvn, jetlag er jo barnemad i forhold til et sygtbarn og mistet nattesøvn. Da vi havde spist morgenmad, kørte vi en lille tur ved søen og jeg hoppede ind efter en rosinbolle til Konrad. Han kan selvfølgelig ikke komme nogen steder hvor han kan smitte, men vi kan altså heller ikke låse os inde i 10 dage. Da vi gik ved søen, smilede Konrad som han plejer, og sagde Hej til dem der gik forbi. Folk trak udenom ham, og kiggede på ham som om han havde pest, aids og var et forfærdeligt barn. Mit stakkels barn cyklede uforstående videre, og forstod ikke de uvenlige mennesker. Helt ærligt- jeg ved godt at det ser slemt ud- men at voksne mennesker kan være så kolde overfor et barn, der har en sygdom som de fleste selv har været igennem. Endnu engang må jeg sukke over uvenlige mennesker, og smile endnu mere til mit barn og verden. For livsglæden og vores gode humør, kan ingen tage fra os.

7 kommentarer

 • Louise Cecilie

  Åhhhhh altså 🙁
  Jeg sender et kæmpe smil og “HEJ” til Konrad 🙂
  Ønsker god bedring til ham, samt en rigtig dejlig onsdag til jer 🙂

  Kram og god karma fra en fast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Mange tak for den gode karma, det er dejligt med positive mennesker. Vi sender også dig et stort kram og hej til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rtina

  Sikke nogle tosser! Der skal da mere end et par skoldkoppe-knopper til at skræmme! Konrad er så sød, så stort hej og smil herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusind tak:) Vi sender et stort hej til dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia L.

  Jeg har aldrig forstået hvorfor børn ikke må komme i institution når de har skoldkopper for man kan jo kun få det en gang så det er da med at få det overstået! Ingen af mine to børn har haft det og jeg havde eller håbet de ville få det overstået inden de startede i skole… Så Konrad er så velkommen herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ha ha du har helt ret, de får det jo alle sammen på engang. Men jeg talte med min veninde der har været børnesygeplejeske, og hun siger hvis små børn får det, kan det være så farligt, og det sammen med ældre. Så man bliver nød til at isolere sig i smitte perioden. Vi var ellers gerne kommet forbi, men Konrad har det ENDELIG bedre:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cymon, you did say he loved stupid and I would be mad at you if you insulted me like that.Plus You Have To Barn The Rope is a great game. It#182&7;s people like you who said Star Trek is a bad movie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har ikke opfundet den dybe tallerken, men så alligevel lidt...