Om Kina, og noget jeg aldrig troede jeg skulle spise...

Vi rejser på påskeferie- bare os to

IMG_0183.JPG

Ja vi tager på en lille kærestetur, sådan rigtig væk fra det hele, og bare os to. Vi skal holde i hånd, drikke bobler, ligge i bobler, og mærke bobler af kærlighed i maven. Vi har ikke været væk sammen mere end en nat i meget lang tid, og jeg glæder mig. Vi tager til et sted som der nok ikke er så mange der syntes er romantisk, men en by jeg holder meget af, og hvor Kasper aldrig har været. Det er et sted hvor de gør meget i spa, massage, og man kan få virkelig meget luksus, for små penge, og så er det kun lidt over en time fra København. Jeg skal nok afslører mere fra turen når vi er af sted. Jeg glæder mig til at være os to igen, og ved at Konrad og Cookie får det så dejligt mens vi er væk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om Kina, og noget jeg aldrig troede jeg skulle spise...