DIY påskesjov

Påskejagt i haven

P3220874

Til de børn der ikke holdt påskeferie, ville vi gerne gøre lidt ekstra, så vi inviterede dem hjem til påskehygge i vores have. Jeg fik svar dagen før at de gerne ville komme, så jeg måtte trylle med det jeg havde i køleskabet. Det endte nu meget fint og Konrad var så spændt på at få besøg af alle sine små venner. De startede udenfor haven med at se harerens spor, og så gik de ind og fik lidt at spise, mens jeg forklarede at der var blevet gemt æg i hele haven. De var så spændte og glade. Der var også præmie til det barn der fandt et særligt fint æg. De delte så fint alle deres æg, og jeg elskede at kunne gøre noget hyggeligt for børnene.

P3220864P3220869P3220881P3220890P3220865

Jeg lavede en gulerod ud af skiver af gulerod og sukkerærter, og de blev alle sammen spist. Måske et tip andre kan bruge til påskebordet. Rigtig god påske fra mig.P3220859

VI HAVDE MODTAGET JUICE FRA SUN LOLLY SOM GAVE.

1 kommentar

  • Camilla

    Åh, hvor ville jeg bare gerne være barn for en dag i Jeres have <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY påskesjov