En dag med mig på job

Jeg har været utro…

image

I går oplevede jeg noget som var så spændende og sjovt, at jeg må dele det med jer. Jeg mødte en tidligere pilot, som nu arbejder i Emirates, han var på vej til Emirats flyet, så Oliver (som I måske også kender fra youtube) og jeg fik lokket os ind på 380eren, og fik lov at se deres flotte fly. Jeg må indrømme at jeg syntes SAS nye kabine er mere mig, det er skandinavisk i designet og farverne, men i Emirates er de vilde med træ, lyse farver og at alt bare skal være større. Det var desværre ikke det fly med første klasse, men de havde en meget flot business med barområde, som jeg aldrig har set lignede. Virkelig en sjov oplevelse. Og selvom jeg altid syntes man skal flyve med vores danske SAS, må man jo gerne flyve med Emirates til Dubai, nu hvor vi jo ikke længere flyver på ruten.

image

Business stole med to skærme, VOSS vand og menu kort. PS sæderne er mindre end hos SAS, men flot ser det ud.

image

Guld og træ er det gennemgående tema i flyet, meget arabisk og eksotisk.

imageimage

Oliver og jeg fik virkelig noget ud af vores frokostpause i København. Tak Emirates for oplevelsen, håber snart at tage en tur til Dubai uden uniform, og med mine drenge.

image

image

Og så lige et par billeder fra baren, den må jeg nok tage hatten af for, wow hvor gad jeg godt stå på den anden siden med min mand og drikke bobler. Men det koster også det samme som en ferie i Dubai. Så er det lidt til drømmene…

2 kommentarer

  • Line veiss

    Åhhh søde Oliver!!!! Vi har fløjet hinanden rundt nogle gange. Hilsen Line fra Jet-time

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Deppe

    Åh, jeg har været på det fly, det er magisk!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En dag med mig på job