Påskejagt i haven

Hyggelig hjemmebio

imageimage

REKLAME: Der er efter vores mening intet bedre end en tur i biffen, det med popcorn en god film, guf og hygge er bare det bedste. Men da vi ikke kan tage i biffen hver dag, kan man jo lave sin egen hjemmebio, med popcorn, cola og en god film. Konrad og jeg var fornyligt inviteret ind og se Løvernes Garde, som er fortsættelsen på Løvernes Konge som vi jo holder så meget af. Faktisk bliver den vist i tv i aften, så hvis man har lyst til at lave egen hjemmebio, kommer det første afsnit på Disney kl 1715. Så kan man nå at poppe popcorn, og tage plads under en dyne i sofaen. Micropopcorn er kommet tilbage på hylderne i den ordentlig udgave fra Gestus til 7kr, så alle kan være med. Cola kan børnene få fra Sun Lolly som har lavet en ny juice med Cola smag. Så er man klar til den dejligste påskehygge med hele familien.

P3230902

JEG SKRIVER REKLAME PGA DE NYE REGLER FOR BLOGGERE. JEG SKRIVER STADIG KUN OM PRODUKTER JEG KAN STÅ INDE FOR OG ER IKKE BLEVET BETALT ANDET END DE TESTEDE PRODUKTER FOR INDLÆGET.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Påskejagt i haven