Ting jeg er blevet gammel nok til at forstå...

Forbered huden til foråret

REKLAME: De første stråler af sol, skinnede her til morgen ind i stuerne. Man kan næsten mærke hvordan foråret bare prøver at komme frem bag skyerne. Jeg savner foråret og glæder mig til plusgrader, sol og forårsblomster der titter frem i haven. Men foråret kommer også med en pris for mig, ligesom vinteren gør. Jeg får så utrolig tør hud, når årstiderne skifter. Jeg får det jeg kalder “vinterpletter”, som er tørre områder på hænder og ansigt. Jeg kan komme creme på i en uendelighed, og må bare vente på varmen kommer. Jeg skulle faktisk bare bo i et varmt land mener min hud.

image

Derfor er det for mig godt at tage nogle tiltag, for at forbedre min hud til den skiftende årstid. Jeg var i går forbi de kendtes yndlings klinik Signe Heindorf for at få en luxury Skin Health Facial, som er det nyeste skyd på stammen fra Elizabeth Arden Pro Signaturbehandlinger. Den fjerner alt det tørre hud, og giver huden et fugt bust. Her til morgen var min “vinterplet” i panden, da også helt væk. Bare så dejligt, og hvad der var endnu bedre, var at trætte mor her, kunne ligge en halvtime og dyfte til dejlige olier, mens jeg blev masseret, nusset og min hud blev fin. Det skulle være alle mødres ret.

image

P3080769

Derudover er jeg startet med Imedeens time perfection. De er faktisk lavet til kvinder 40+, og det er jeg lysår fra, men det gør bare at de arbejder mere effektivt på min hud. De hjælper min hud indefra, som en slags lækker creme, jeg bare smører mig med indeni. Når man nu bruger så meget på cremer udenpå, giver det også mening for mig at gøre det indefra. Selvom jeg hader piller, er de meget små, og hvis jeg tager dem med morgenmaden, går det lige. Når man starter på Imedeen, skal man ikke forvente at rynkerne forvinder over natten, men give huden tid til at forandres. Forvent et resultat efter et par måneder, læs mere om dem her. Imedeen har også lavet nogle som jeg overvejer at prøve, dem skal man tage en måned før man skal i solen, så det er ved at være oppe over, for foråret er lige på trapperne (håber vi). De gør at huden er forberedt til ændringerne, og at farven bliver endnu smukkere. De hedder Imedeen tan optimizer læs mere her.

JEG SKRIVER REKLAME, PGA DE NYE REGLER FOR BLOGGERE. JEG HAR IKKE MODTAGET PENGE FOR AT SKRIVE OM PRODUKTERNE, OG SKRIVER STADIG KUN OM TING JEG HOLDER AF, OG ALLIGEVEL VILLE HAVE SKREVET OM.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ting jeg er blevet gammel nok til at forstå...