½ års bryllupsdag og bryllups billeder

Farvel og tak…

P3200837

Her går en nervøs og presset mor. Sådan er det nogle gange, og det der skulle til at ske, var noget af det største i Konrads liv. Vi har været længe om at smide sutterne. Konrad har elsket de sutter, mere end noget andet, og har ikke været klar til at sige farvel. Vi har startet med at tage den i børnehaven da han fyldte tre år, men nætterne har i forvejen været hårde, så vi orkede ikke endnu en kamp. Inden påske nævnte vi det igen igen og så sagde han faktisk okay til at tage til suttetræet. Der er sikkert mange meninger om dette emne, men jeg tror at man som mor skal lytte til sit barn, og så kan andre have en mening om dette. Vi valgte derfor at tage til suttetræet, hvor han stolt hængte sine sutter op.

P3200844P3200846

Jeg må indrømme at jeg græd en tåre- Fordi der sluttede det med at have en lille dreng, nu var han pluslig så stor. Der stod han og vinkede fint farvel uden blenumse og uden sut. Sikke et stort øjeblik, og sikke en stolt mor og søn. Jeg har valgt at dele dette personlige indlæg med jer, fordi at min pointe er så vigtig. Jeg syntes ikke det er så vigtigt at man hele tiden sammenligner sine børn og meninger. Når jeg ser et stort barn med sutteflaske, kan jeg da godt undre mig, men dømme det ville jeg aldrig. Jeg havde en samtale med en bekendt efter vi havde afleveret sutteren, og hun fik helt stress over sin egen søn. Jeg syntes virkelig man skal lytte til sit barn, og ikke tvinge dem til noget de ikke er klar til. Vores børn er alle unikke, og vores job er bare at støtte dem, og guide dem i den rigtige retning. Konrad var klar, og er så stolt, men savne dem det kan han også, og det skal der også være plads til. Mit elskede lille menneske, der slet ikke er så lille mere…

P3200851

3 kommentarer

 • Som kun 19-årig kan jeg så godt sætte mig ind i, hvordan det må føles. Selv mine forældre kan behandle mig som en 4-årig til tider. Jeg ved dog ikke, om det er en trøst, haha 😉
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LoneH

  Da min datter i sin tid smed sutten var det fordi hendes bedste veninde stolt en morgen fortalte at nu brugte hun ikke sut mere. Min datter sagde så at det ville hun heller ikke mere. Som sagt så gjort. Om aftenen var sutterne væk. Hun var dog lidt ked af det men ikke mere end det kunne afhjælpes ved at sidde ved siden af hende den halve time det tog hende at falde i søvn. Og efter et par dage var sutterne glemt. Et par uger senere fortæller jeg det til venindens far…… har du gættet hvad han svarede? ……. bruger da stadig sut. Spørg lige om jeg tabte kæben. Den lille 3 årige laban havde bare fortalt en historie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ha ha børn og deres historier😂 Ej hvor er det sjovt☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

½ års bryllupsdag og bryllups billeder