Når enden er god...

En fødselsdags middag

P3140809

I mandags hold jeg min fars fødselsdag. Vi havde valgt at holde den hos os, da det bare er nemmere efter en lang dag, og også når Konrad skal lægges på en hverdag. Det var så hyggeligt, at gå og lave dejlig mad, og min far er så heldig, at når han har fødselsdag er det sæson for stenbiderrogn. Jeg lavede derfor nogle små happere til forret, som vi nød med min fars yndlings champagnehus. Vi havde en hyggelig aften, og jeg er glad for at vi har lavet vores køkken om, så det ligger i åben forbindelse med stue og spisestue. Det byder bare til fest, hygge og gæster. Så vi nød endnu en dejlig fødselsdag i vores dejlige hus.

P3140818P3140816P3140814P3140810

8 kommentarer

 • Hvor ser det bare hyggeligt ud – og sikke en kærlighed man kan se i din fars øjne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ej hvor hyggeligt!
  Men hvor har du den flotte lystavle fra?
  Der er noget der siger mig, at du før har lavet et indlæg med den 🙂
  ps. elsker din blog og har nok fulgt med de seneste 2-3 år 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ej hvor dejligt, tak fordi du læser med:)
   Jeg har faktisk lige købt den på nettet og mener den kostede 350kr, jeg søgte bare på Google efter en.
   Rigtig dejlig påske til dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Stort tillykke med din Far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Far

  Fine billeder og tak for en rigtig hyggelig aften

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Når enden er god...