Hvordan får man en ven for livet?

Den bedste fredagsslik nogensinde

P3110804

Så fik jeg fat i slikæsken jeg talte om tidligere, den fra barndommen, man bare elskede. Jeg købte den i sidste uge på vej hjem fra Kina, og jeg kunne næsten ikke vente til det blev fredag, og Konrad skulle have lov at åbne den. og hygge sig med den. Jeg besluttede dog i løbet af ugen, at der var alt for meget slik i, så det var bedste at jeg selv spiste lidt af det, mens jeg sad og lavede mine tests. Han skulle jo nødig få ondt i maven… Han fik den fredag, og vi skulle faktisk være sammen med nogle venner, og Konrad ville have den med. Så jeg måtte jo fortælle at så måtte han dele, og det ville han selvfølgelig gerne, så de andre børn fik lov at spise med. Jeg var så stolt af mit lille menneske, der både kan hygge sig med det samme slik jeg elskede som barn, men vigtigst af alt, kan dele med de andre.

P3110802P3110803

1 kommentar

  • Camilla

    Klart, at du var stolt af ham.

    I øvrigt fandt jeg i sin tid din blog ved at google [Verdens dejligste dreng] fordi jeg savnede min nevø, og jeg forventede at han dukkede op som nr. 1 …

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan får man en ven for livet?