Forbered huden til foråret

Barndommens helt store glæde…

image

Så er det tid til at sige farvel til mine drenge igen. Jeg tager til Kina i aften, og er hjemme igen fredag. Jeg har besluttet at købe det slik, som jeg elskede så meget som barn med hjem. Det er den skattekiste, man altid fik når nogen havde været på ferie. Jeg løb rundt i lufthavnen sidste uge for at købe den, men kunne ikke finde den, indtil jeg opdagede, at man kun kan købe den på flyet. Jeg skal selvfølgelig have en med hjem til weekenden, og glæder mig til at se min søns glæde. Det er ren barndoms nostalgi. Jeg kan huske at det var ret lykke i min barndom.

image

Lige et par billeder fra mit Københavnsbesøg i løbet af ugen. Jeg har fået forårstøjet på, og mangler kun det dejlige vejr vender tilbage.

2 kommentarer

 • Mia

  Nej hvor sjovt, kan man stadig få dem. Dem købte mine bedsteforældre altid til os når de have været ude at rejse en af de vildeste gave jeg husker fra min barndom 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Åhr dem husker jeg også at blive forkælet med ved rejser. Din søn bliver da ellevild. Må jeg i øvrigt spørge om jeres grund/overvejelser til at stave jeres Konrad med K og ikke C (er bare nysgerrig) Vi venter nemlig selv en lillebror her om et par ugers tid, og han skal næsten helt sikkert hedde Konrad/Conrad. Er bare i tvivl om stavningen 🙂 Kunne være I havde gjordt jer nogle overvejelser.
  Mange ønsker om en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Forbered huden til foråret