Hvilken diæt er den rigtige?

OFF to San Francisco

imageI øjeblikket har jeg stand-by, så vi aner ikke hvordan de næste 14 dage ser ud. Det giver selvfølgelig nogle udfordringer for os som familie. Kasper skal være klar til at hente og bringe i 14 dage. Det kan han slet ikke få til at passe ind, i sit travle job som direktør. Så jeg skal også ringe til min mor, når de endelig ringer med en tur. I går startede min stand-by, og jeg må indrømme at en søndag hjemme trak mere, end en tur ud i verden. Heldigvis ringede de kl 22 og sagde jeg kunne gå i seng, de fik ikke brug for mig. Her til morgen fik jeg så en tur. Det endte med en tur til San fran, og det er selvfølgelig dejligt at vi kan se en uge frem med planer, men det betyder også at jeg er væk i 4 dage, og har fri i weekenden. Så nu er alt på plads med Konrad, og jeg kan tage afsted med god samvittighed. Kan i have en dejlig mandag😘

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvilken diæt er den rigtige?