En mundfuld sommer

Mit bedste køb nogensinde…

image

San Francisco , er fantastisk. Vejret er dejligt året rundt, og tilbuddene er altid gode. Jeg fandt nok det bedste køb jeg har gjort nogensinde. Jeg fandt en hættetrøje til Konrad, nedsat fra 76$, til hold nu fast 7$. Det er altså ca 50kr. Åh elsker altså USA og deres tilbud. Jeg fik også købt ind til vores påske/ æggejagt. Jeg har i år, også inviteret børnehavnen hjem til æggejagt, så alle kan få et lille æg med hjem fyldt med rosiner og et par små chokolader i.

P2170694P2170695

6 kommentarer

 • Iben

  Kære Mette.
  Hvor er din blog blevet god. Ved ikke hvad du gør anderledes end tidligere, men det er en fornøjelse at læse med ved dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusind tusind tak, hvor gør det mig bare glad at man kan se forskel. Tak for de søde ord og rigtig god weekend:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Fru Vilstrup
  Tak for en super fin blog – jeg nyder alle dine indlæg.
  SF er en lækker by! En af mine absolutte yndlings byer i USA.
  Jeg rejser meget både med mit arbejde og med min familie – ofte til USA. Men med tiden er jeg simpelthen blevet så bange for at flyve – jeg bryder mig virkelig ikke om det. Særligt slemt er det, når jeg har mine børn med.
  Jeg har tænkt på, om du måske kan lokkes til at skrive et indlæg om at flyve og om flyskræk – måske med nogle gode tips.
  Bedste hilsner fra Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvad gør de dog ved stakkels Union Square??
  SF er klart den bedste by på Vestkysten, det var en af de bedste beslutninger da SAS åbnede den rute direkte fra cph.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ja det er fantastisk;) En af de bedste byer på vestkysten…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mundfuld sommer