Jeg har taget 10kg på....

Lidt om kure og min vægt…

IMG_0184.JPG

Indlægget i går, var ikke nemt at skrive. Jeg er flov og pinlig, og føler mig nøgen og afklædt. Men da jeg læste jeres overvældende, søde og støttende kommentarer, var det alt værd. Jeg er så glad for at jeg kan inspirerer andre, og jeg syntes at det er hele rejsen værd, når jeg kan vise det sande billede. For virkeligheden er ikke altid det smukkeste, og når ikke altid frem på blogs, derfor vil jeg gerne gå forrest, og vise hvordan virkeligheden også kan se ud. Det ville være nemmere at vise jer før og efter billede, når jeg igen har det godt med min krop. Det ville også være det rareste, men jeg vil hellere lade jer følge min udvikling, mens den er i gang . Jeg har fået så mange søde beskeder, fra andre mødre, der står i samme situation, og ikke mener de har tid eller overskud til at tabe sig, men hvis jeg kan, kan alle… Faktisk er det 70% hvad man spiser, 20% hvor meget man træner og 10% gener der bestemmer, hvad man vejer. Man skal altså finde en levevej der er den rigtige, for som en læser så rigtigt skrev til mig, så betaler kroppen bare tilbage, efter en periode på 400 kcal. Hurtige kure er aldrig vejen frem til et holdbart vægttab, så jeg tror man skal finde den kur, som passer til den måde man spiser og lever på. Jeg har testet de fleste, og kan ikke sige hvad der er den rigtige, for vi er alle forskellige. Men her er en liste over dem jeg har testet.

Den hårde

Den livsstils ændrende

Den med protein

Jeg syntes der er stor forskel på, om man skal tabe sig 5 eller 50kg. Det er jo et kort eller langt forløb, men ens for begge situationer, er at man skal finde den løsning der passer bedst. Da jeg tabte mig over 20kg var det en lang periode, og jeg holdt meget fast i kuren, og blev ved med at se målet for mig. Jeg brugte denne kur, og det gav mig en ide om mad og kost, som jeg brugte i mange år frem. Men hvis man skal tabe sig mindre, som jeg skal nu, er det vigtigt at være sund og kontroleret. Som jeg før har skrevet om, må man tage sig sammen, eller slutte fred med de ekstra fem kilo. Jeg vil gerne være mere fast, og også gerne et par kilo ned, så nu vil jeg følge denne kur, med træning min to gange om ugen.

IMG_0199-0.jpg Endnu engang tak for alt jeres støtte, I er fantastiske:) Jeg glæder mig til at vise jer et efter billede, hvor jeg har det dejligt, og har sluttet fred med min krop. Billederne er fra Thailand i november, før det stod så slemt til…

 

1 kommentar

  • Kristina

    Jeg synes, at indlægget i går var det bedste længe. Ikke fordi jeg er glad for, at du har taget 10 kg på. På ingen måde 🙂 Jeg ville have synes, det var ligeså godt, om du så bare skulle tabe dig 2 kg. Jeg synes stadig, du er smuk på de mange sidste billeder, du har lagt op med indlæggene og man ser ikke de 10 kg så nemt. Så de har fordelt sig flot om ikke andet 🙂 Men grunden til, at jeg synes, det var det bedste længe, er, at det bare lige falder perfekt sammen med, at jeg skal aflevere speciale om en måned og jeg ved, at jeg skal tabe 10-15 kilos eksamens- og-lidt-for-mange-rejser-de-sidste-to-år-kilo og jeg derfor virkelig godt kunne bruge de her motiverende indlæg. Efter du skrev om Dukan for første gang for år tilbage, købte jeg bogen og jeg brugte den selv og den var virkelig god. Og har fundet indlæggene frem hver gang, jeg lige skulle have et par Dukan dage. Så tænker, at jeg om en måned joiner og håber inderligt, du vil update os ligesom dengang med hvad du spiser og hvordan det går og sende masser af motivation “herud” på bloggen. Til gengæld sender jeg masser af varme tanker mod dig og ønsket om, at du skal nå dertil, hvor du har balance og det godt med dig selv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har taget 10kg på....