Update på den første uge

Kender I typen?

IMG_4929SÅÅÅ så man lige mig i Chicago, i hvad der føltes som -20 grader glemme mine hansker. Jeg siger jer det var koldt, men billeder skulle der til. Så jeg løb rundt, og tog fine billeder, og hver gang jeg tog kameraet op af tasken, var mine stakkels fingre ved at falde af. Så det skulle gå hurtigt. Da jeg har taget ca 20 fine billeder af byen, vil jeg tage et billede af det fineste lille mexicanske sted, men der var modlys, så jeg måtte lige gå tilbage i billederne for at se om motivet blev okay. Hvorefter kameraet fortæller mig at jeg skal indsætte kort for at kunne se de billeder jeg tager…. WHAT kunne det ikke fortælle mig det, da jeg prøvede at tage det første billede. Hvor er det strengt, nu har jeg udsat mine hænder for ekstrem kulde, uden at få nogle billeder ud af det. SÅÅÅ dem må jeg tage næste gang, billederne her er fra sidste år, hvor det var mindst lige så koldt, men hvor jeg dog havde husket hansker. Nu er jeg vel hjemme, med en ordentlig omgang jetlag, og vil nyde mine fridage med mine drenge. Kan I have en dejlig dag…

FullSizeRender-5

12

3 kommentarer

 • Mia L.

  Uhhhh…Det ser også koldt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kom engang til at smide et fuldt engangs-kamera ud.
  Så jeg fik end ikke kigget på mine feriebilleder fra London.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Nej hvor bittert:( den slår på alle måder min historie… Håber du havde nogle på telefonen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på den første uge