Det simple regnestykke

En mundfuld sommer

imageHvor var det skønt at hoppe i en sommerkjole og mærke duften af sommer. Overalt duftede der dejligt at blomster, og det får mig til at glæde mig enormt til sommeren kommer til Danmark. Jeg føler mig så heldig, at jeg med mit job får lov at opleve så meget, selvom jeg har savnet mine drenge utroligt meget denne gang. Men som med alt andet i lovet, gælder det om at være positiv, især når man ikke kan ændre situationen. Nu vil jeg se frem mod fem fridage, i morgen holder Konrad og jeg fri, og nyder endnu en gode ved mit job. I morgen viser jeg jer mit allerbedste kup fra turen:)

6 kommentarer

 • Camilla

  Det lyder som om at du og Konrad får en skøn fredag sammen.
  Han er vel nok en heldig dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusind tak, det syntes jeg også. Håber også du får en dejlig weekend:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvor er du bare smuk Mette. Nyd dine fridage med jeres dejlige dreng. Min – på 5,5 – har været på ferie hos mormor og morfar siden onsdag, han kommer hjem i morgen og jeg savner ham helt åndssvagt. Også selv om han har haft en fest uden lige og jeg har nydt lidt alenetid og intens kvalitid med lillesøster på 2,5.
  God weekend til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusind tak altså, man føler sig ikke så smuk med jetlag og uden søvn;) Hvor dejligt for jer med ferie. Selvom man savner sine børn, er parforholdet også bare så vigtigt:) Rigtig god weekend til jer:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Ligner lidt udsigten oppe fra Cheesecake Factory i SF? Elsker den by, og skal helt sikkert tilbage dertil. Sidste år kørte vi rundt i 4 uger på hele Vestkyst ruten og endte i SF, men havde kun 3 dage der. Næste gang tager vi 1 uge i SF til en start.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Rigtigt godt set, det er lige der det er taget;) Elsker også bare den by.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Det simple regnestykke