OFF to San Francisco

Det simple regnestykke

imageNår klokken er næsten 4 om natten hjemme, og man endelig har fået fri, og sidder på en restaurant med kollegaerne. Er det altså svært at være sund. Især når alle taler om fritterne lavet af søde kartofler. Jeg var så træt, jetlagged og sprang lige i carbs fælden (og wow de var gode). Og det var det hele værd. For det er jo okay at spise det man vil, bare man ikke går amok hver dag. Jeg startede derfor min morgen med træning. For i virkeligheden er det hele jo et enkelt regnestykke. Man skal ikke spise mere end man kan forbrænde. Nu har jeg det dejligt, jeg spiste det jeg havde lyst til, jeg har fået trænet, og nu nyder jeg en Skinny latte på mit hotel værelse. Det skal nok blive en dejlig dag❤️ Klokken er kun 0830 her, så jeg må ud og opleve den fantastiske by San Francisco.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OFF to San Francisco