Den mest fantastiske familieweekend

Den rigtige start på dagen

P2230700

Kender I det, man skal starte allerede fra morgenstunden med det gode humør og den sunde kost? I går havde jeg ikke noget sundt i køleskabet, og min morgen startede bare OFF. Jeg fik ikke noget sundt at spise, og fik derfor overtalt mig selv til at træningen derfor ville spildt. Så jeg kom bare ikke i gang på den rigtige måde, og min aften endte da også med at Kasper og jeg lå og åd påskeæg på sofaen. Derfor skulle denne morgen starte helt anderledes. Jeg har lavet mine Dukan pandekager (min opskrift her), som starter med at mætte dejligt. Så vil jeg aflevere Konrad, og nå et godt træningspas. Min dag i dag skal starte, og slutte dejligt og sundt. Jeg skal spise en masse dejlig protein, og en masse friske grøntsager. Jeg skal hver morgen tage et aktivt valg om dagen skal blive sund. Når jeg så har haft en sund dag, er det nemmere at fortsætte den sunde stil. Rigtig god dag til jer.

P2230703

3 kommentarer

 • Kristine

  Hvor længe kan du holde dig mæt på sådan en omgang ? Tror jeg ville være sulten inden jeg nåede ud af døren igen. :-\

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Faktisk ret længe, jeg er også ret sulten om morgnen, men efter sådan en omgang kan jeg træne og alt muligt. Prøv dem og se hvor gode de er:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Takket være dig og din ærlige fortælling om din vægt har jeg nu selv kastet mig på Dukan. Er på 4 dagen på udelukkende protein. Ingen grøntsager, sukker eller kulhydrat. Det går forrygende, og om to dage introducerer jeg de rigtige grøntsager i min kost. Venter en uge med min “syndedag”. Det her er den beste og mest effektive booster og livsstilsomlægning. Tak frk Vilstrup, fordi du fik sparket mig bagi 🙂 Og tak for en skøn blog!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den mest fantastiske familieweekend