Mit bedste køb nogensinde...

Den mest fantastiske familieweekend

image

Siden fredag har vores lille familie, holdt weekend hygge. Vi har lavet så meget hyggeligt, og virkelig nydt tiden sammen. Fredag tog Konrad og jeg på skattejagt, som vi kaldte det. For vores lokale storcenter holdt den klassiske billetleg, hvor man får en masse billetter, og så kunne den store skattejagt begynde. Konrad elskede det, og vi fik en masse fine ting. Blandt andet nogle bøger og klistermærker, vi kunne hygge med hjemme. Der blev også plads til en is, og fredagen gik så hurtigt. Konrad var da også helt færdig efter en dag med mor, så efter 13½ timers søvn, var vi klar til en lørdag fuld med aktiviteter, og endte vores aften med middag, hos Konrads bedste ven på vejen. Virkelig en fantastisk weekend, og nu kommer en legeaftale og bager kager. Hvor jeg dog elsker weekendfri, især når vi ikke anede om jeg var hjemme. Min standby starter igen i næste uge, og så kan vi igen se frem imod en uge, hvor vi igen ikke ved, om jeg er væk eller hjemme. Men det tager vi med, for vores familiekonto, er fuldt opladet. Håber også I har haft en dejlig weekend.

image

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit bedste køb nogensinde...