Vind måltidskasser til en hel måned...

Udsalgs fund til ingen penge…

P1200344

I går var jeg på udsalgsjagt med min skønne veninde Michala. Jeg havde set på Instagram at flere af mine yndlingsbutikker på Østerbro holdt udsalg, så jeg havde allerede et par ting, jeg håbede at finde. Pourquoi som er en af mine gamle yndlings butikker, havde lagt en hat på Insta nedsat til 150kr, og den var jeg så heldig at der var flere tilbage af. Første gode køb gjort. Næste butik er min absolut yndlings (sammen med Ralph Lauren selvfølgelig) BUCH, jeg havde allerede været forbi Lyngby og tømt butikken, så et smut til Østerbro var selvfølgelig også på sin plads. Jeg købte nogle bukser der er i fjern familie med læder, en skøn hyggetrøje med pailletter, og min nye “ven” make-up fjerner til badet. Alt sammen blev 350kr, så billigt.

P1200348P1200349

For ikke at snyde min søn, var jeg også forbi Danefæ i Classens gade, hvor de også havde 40% rabat på det meste, det endte med tre fine trøjer, fra deres linje DYR. Så fint til et par jeans. En meget vellykket udsalgsjagt.

P1200343

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind måltidskasser til en hel måned...