Billedet du ikke vil se...

Skab forår i stuen for få penge

P1070011

Da jeg var inde i byen sidste uge, og shoppe med min veninde, havde jeg sådan lyst til at få lidt forår med hjem. Selvom det var bidende koldt og langt fra tid til forår, kan man jo godt fylde stuen med noget grønt og fint. Jeg købte puder i H&M home, der køber jeg altid puder, de er så billige, og så kan man tillade sig at købe nye, når man vil skifte farver eller stil. Jeg købte de to med bladene og den med billen, samt nogle andre grønne pynteting til stuen, alt sammen for under 300kr. Så hvis der er nogle der har brug for lidt inspiration kan de købes her på nettet, eller i den store H&M på strøget. Glædeligt forår alle sammen.

H&M

Elsker bare stilen hos H&M, de er virkelig gode med at se trends og skabe nogle billige produkter. Jeg kunne have købt det hele…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billedet du ikke vil se...